Végrehajtás kiváltás

Banki, bírósági végrehajtás kiváltása

Ha összecsapnak a feje felett a hullámok, és már az a veszély fenyeget, hogy kiköltöztetik a házából, majd azt eladják potom pénzért, ahelyett, hogy például Önre bíznák az eladást, van még egy utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhat.

Elég szomorú, ha valaki egy hitel nem fizetése kapcsán odáig jut, hogy egy élet munkájával megvásárolt lakását egy hitel miatt el akarják adni a feje fölül, de ne hagyja, hogy ez megtörténjen! Kérje segítségünket, amíg még nem késő! A 24 óra előtt pár másodperccel is találhat nálunk megoldást a problémájára!

Tovább a Végrehajtás Kiváltás Kalkulátorhoz »

Mivel a végrehajtás réme által fenyegetett ügyfeleknek nyilván nincsenek fölös forintjaik, a hitelközvetítést ingyen végezzük Önnek.

Lássuk, miről is van szó!

Ha már végrehajtásra kerül sor, az azt jelenti, hogy Ön nem tudja fizetni jelenlegi hitelét, és hosszú elmaradása van. Azonban van egy megoldás: fizesse vissza az egész hitelösszeget egyben, szabaduljon meg a kilakoltatás, a hajléktalanság rémétől, és utána fizessen kevesebbet az új hitelért. A régi hitelek, amelyek a jelzálogtárgy, vagyis akár az otthona elvesztéséhez vezették Önt, elavultak, drágák, magas a törlesztésük – cseréljen, amíg még, és mivel hogy megteheti! Segítünk Önnek jobb hitelt találni, amelynek törlesztőrészlete egy régi forinthitelhez képest akár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet!

Semmi vesztenivalója nincs: csak egy ingatlanra van szükség (valószínűleg arra, amit éppen el akarnak adni), néhány iratra, és annyi bátorságra, hogy segítséget kérjen tőlünk! Kiváló konstrukciójú hiteleket kínálunk, amelyekkel kiválthatja a régi hitelét, és utána újra kezdhet mindent: akár 30 évre is felveheti a hitelt, ezzel is tízezrekkel csökkentve a havi törlesztését, valamint ezúttal felveheti a kölcsönt euróban, svájci frankban vagy jenben a rossz forint hitel helyett: ez újabb tetemes megtakarítás!

Használja a hitelkalkulátort, számoljon havi törlesztést, és forduljon hozzánk bizalommal! Mindenre van megoldás, ne hagyja, hogy földönfutóvá tegyék! Személyre szabott ajánlattal visszahívjuk Önt és elintézzük régi hitelét!