Tehermentesítő hitel

Végrehajtás, magánhitel, felmondott hitel kiváltása

A tehermentesítő hitel az adósságrendező hitelhez hasonlóan a kiváltó kölcsönök egyik speciális fajtája, egyfajta "tűzoltóhitel".

Amikor ezen kölcsön igénybevételére kerül sor, általában már nagy baj, hiszen vinnék az ingatlant, amely egy régi hitel fedezetéül szolgált, vagy egy olyan magánhitelt kellene kiváltani, amelynek a törlesztése már elviselhetetlen terhet jelent.

A tehermentesítő hitel neve nagyon plasztikus: segítségével leveheti az Önre súlyosodó terheket, elkerülheti, hogy kilakoltassák, vagy – jó esetben, ha időben felismerte helyzetét – megelőzheti, hogy a végső stádiumba jusson egy hitelfelvétele.

Tovább az Online Kalkulátorhoz »

Mivel mi magunk is tudjuk, hogy a tehermentesítő hitel életmentő megoldás, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legjobb konstrukciókat kínáljuk a teljesen reményüket vesztett ügyfeleknek. Ellenőrizzük a hitelpiacot, megtaláljuk és munkánk során felhasználjuk a legjobb hiteleket.

Mik a tehermentesítő hitel előnyei?

A legfontosabb: ha önnek nagyon gyorsan pénzre van szüksége a katasztrófa elkerüléséhez, akkor ez az Ön hitele. A tehermentesítő hitel egy jelzáloghitel, amely sokkal kedvezőbb feltételeket nyújt, mint a magánhitelek, de más, ingatlanhitelét is kiválthatja velük, mivel hosszú futamidő, kedvező részletek jellemzik.

A hitel felvehető bármilyen ingatlan (kivéve vályog vagy vályog és más anyagból épült) megterhelésével, sőt akár több ingatlant is bevonhat (ezek lehetnek kert, ház, üdülő, iroda stb.). A tehermentesítő kölcsön felvétele után Ön megszabadul drágán felvett hitelétől és helyette csak a kedvező tehermentesítő hitelt kell visszafizetnie.

Mik a feltételek?

Az ingatlanról feljebb volt már szó. A hitel felvehető forintban – de ezt nem javasoljuk – svájci frankban vagy euróban. A futamidő akár 30 év is lehet, ha úgy dönt. Felveheti magánszemély, egyéni vagy társas vállalkozás. Magánszemélyek esetén nincs szükség jövedelemigazolásra, sőt, ha korábbi pénzzavara miatt KHR-listára került, a hitel még akkor is felvehető.

Forduljon hozzánk, hogy segíthessünk Önnek, amíg még nem késő! Használja a kalkulátort, kérje ajánlatunkat és kösse meg mielőbb kedvező hitelét, mellyel megmentheti ingatlanát! A hitelintézés ingyenes!