Magánhitel kiváltása

Rossz feltételekkel vett fel egy magánhitelt? Ne keseredjen el, lehetséges változtatni! Mi tudjuk a megoldást a problémára, és ingyen segítünk Önnek kedvezőbb hitelre cserélni régi, drága kölcsönét.

A magánhitelek a hitelek legrosszabb fajtájába tartoznak, amikor mások azon nyerészkednek, hogy Önnek sürgősen szüksége van egy nagyobb összegre. Magas a kamat, hosszú a futamidő, drága a törlesztés, de sajnos a megszorult embereket könnyen kihasználják. Azonban van kiút. Bár a hibákat nem lehet teljesen jóvátenni, de legalább utólag némileg lehet csiszolni rajtuk. Lássuk, hogyan!

Tovább az Magánhitel Kiváltás Kalkulátorhoz »

A magánhitelek kiváltása azt jelenti, hogy Ön felvesz egy jó kamatozású hitelt, annyit (vagy esetleg többet), amennyit még vissza kellene fizetnie. A meglevő rossz magánhitelt ezután egyszerre törleszti a felvett pénzből, és jövő hónaptól már a kedvezőbb kamatozású hitel terheit kell csak viselnie.

Magánhitel kiváltás

A magánhitel kiváltására felvehető kölcsönök is jelzálog típusúak, vagyis szükség van egy ingatlan vagyontárgyra, amely megterhelhető. A bank ezután folyósítja Önnek az összeget, esetenként akár a bevitt ingatlanok 100%-áig is, általában azonban a felajánlott ingatlan vagy ingatlanok piaci értékének 60-80%-ával lehet számolni.

A hitel éppen a kedvező kamatozás biztosítása miatt felvehető devizában is. Ez már önmagában havi (!) szinten több tízezer forintos megtakarítást jelenthet egy régi, forint alapú magánhitelhez képest. A forint, ha nem is szárnyal, de a 300 forint feletti euró és a 200 forint feletti svájci frank már a múlté. Ha most vesz fel hitelt, csak jól járhat, hiszen bizonyára további erősödés következik, vagyis a kamat tovább csökken. De egy devizahitel akár még 320 forintos eurónál is kedvezőbb, mint a forint alapú…

A hitel futamideje legföljebb 30 év, vagyis a havi részletekkel sokat spórolhat úgy is, ha nem az eddigi feszített tempóban fizeti vissza a magánhitelt. Ha például még 1.000.000 ft-ot kellene visszafizetnie három év alatt, rengeteget spórolhat, ha kiváltja egy egymilliós hitellel, amit mondjuk 5-6 vagy akár 10 évre vesz fel.

Ha a fenti leírás alapján úgy találja, hogy szívesen utánanézne a hitelkiváltó hitelnek, használja a kalkulátort, variálja az egyes adatokat, hogy meglássa, mennyi lenne a mostani rossz magánhitele helyett egy új hitel törlesztése. Ha elégedett az eredménnyel, kérje személyre szabott ajánlatunkat.