Impresszum, tudnivalók

Az oldal üzemeltetője Valter Péter e.v., 1111 Budapest, Búzakalász u. 17., a továbbiakban: Üzemeltető. Az Üzemeltető weboldalán megjelenő adatok, és információk és feltételek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a felelősséget nem vállal. Minden esetben kérje munkatársaink segítségét, tájékoztatását.

Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Esetleges félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy a weboldalunkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett, még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba munkatársainkkal telefonon vagy e-mailben.