Felmondott hitel kiváltása

A hitelfelmondásról szóló értesítés a hitelesek rémálma, mivel ez az első lépés azon az úton, ami oda vezet, hogy az adós felkerül a KHR-listára, utána évekig nem jut hitelhez, és esetleg elárverezik a hitel fedezetéül szolgáló, vagy annak segítségével megvett autóját, ingatlanát stb.

A felmondott hitelek igen veszélyesek, ezért legjobb, ha el sem jut odáig, hogy hitelét felmondják. Azonban erre nem csupán amiatt kerülhet sor, mert Ön nem fizetett, hanem előfordul az is, hogy például autóját totálkárosra törik vagy háza leég, és miközben Ön a biztosítóval egyezkedik, és nem fizet, a bank egyszerűen felmondja a hitelt. A pénzintézetek sajnos nincsenek tekintettel az egyéni tragédiákra, ezért a bajba került adósnak saját hajánál fogva kell kihúzni magát a csávából.

Mivel ez idáig csak Münchhausen bárónak sikerült, itt vagyunk mi, hogy a felmondott hitel körüli problémákban segítsünk Önnek.

Tovább a Felmondott Hitel Kalkulátorhoz »

Cégünk tájékozódik a hitelpiacon, becserkészi a legjobb hiteleket, amelyek kiválóan alkalmasak a felmondott hitel visszafizetésére, a katasztrófa elkerülésére. Az általunk kínált hitelek a legjobbak közé tartoznak, felmondott hitelét tehát Ön nem egyszerűen csak továbbfolytathatja a segítségükkel, hanem még jobb – akár sokkal jobb – feltételekkel rendelkező hitelhez is juthat.

A felmondott hitel kiváltására a cégünk által a piacról kiválasztott konstrukciók a nagy értékű kölcsönök közt legjobbnak számító jelzálog típusba tartoznak. Ha Önnek van egy ingatlana, amit megterhelhet, a megoldás már kézzel fogható közelségbe került. Lássuk a részletes leírást!

Az ingatlan kora lényegtelen, építőanyaga viszont nem: nem lehet vályog, avagy vályoggal vegyes építésű. Ha van ilyen ingatlana (akár több is, egy nagyobb hitelhez) akkor az értékbecslő által megállapított ár 60-100%-át kaphatja meg készpénzben, legföljebb 30 év futamidőre.

A hitel felvehető devizában (euró, svájci frank, japán jen) vagy forintban. Azonban a forintban felvett kölcsönök igen rossz kamatozásúak, havi törlesztésük magas, ezért javasolt idegen pénznemben felvenni a kiváltó hitelt.

A kölcsön igényléséhez nincs szükség keresetigazolásra, és ha Önt már felrakták a KHR-listára, az sem akadály.

Számoljon a hitelkalkulátorral, és ha megfelel az eredmény, kérje ajánlatunkat. A részletes adatok megadása után munkatársunk három munkanapon belül felkeresi Önt a személyre szabott ajánlattal. Ekkor még finomíthatják a részleteket, majd elkezdődhet a hiteligénylés procedúrája. Önnek azonban ezzel nem kell foglalkoznia, hiszen minden ügyintézési terhet leveszünk a válláról! És mindezt ingyen!