Mi az az adósságrendezés?

Hatékony megoldás adósságai kifizetésére

Az adósságrendezés a hitelkiváltás egy speciális fajtája, amelyet azon ügyfeleinknek kínálunk, akiknek több kölcsönük van és sokallják a havi törlesztéseket.

Az adósságrendező hitelek egyszerre több feladatot is ellátnak: világosabbá teszik az adós anyagi helyzetét, átláthatóbbá válnak a hitelek; emellett pedig a régi hitelek helyett felvett, azoknak az elrendezésére szánt kölcsön általában olcsóbb is.

Tovább az Adósságrendezés Kalkulátorhoz »

Ha Önnek van hitele, azt lecserélheti jobbra, erről szól a hitelkiváltás. Ha azonban több hitele is van, akkor célszerűbb mindet kiváltani egy hitelre. A különböző hitelek különböző futamidővel, törlesztéssel rendelkeznek, más pénznemben számolják el őket, más határidőkkel kell befizetni azokat. Ha nem akar ilyesmikkel foglalkozni, hanem szeretné egyszerűsíteni a helyzetet, fizesse vissza egy összegben az összes jelenlegi hitelét, és ezután már csak a frissen felvett, egyetlen kölcsönt kell törlesztenie.

Túl az egyszerűsítésen az új kölcsön bizonyára jobb feltételeket kínál, mint a régiek. Vagyis Ön nem csak egyszerűsíti a helyzetét, hanem még olcsóbbá is teszi a maga számára a hitelét.

Hogyan vehetem igénybe
az adósságrendező hitelt?

Munkatársainknak jelezheti az online kalkulátor használata után, hogy szeretné, ha megkeresnék Önt telefonon, és átbeszélnék a lehetőségeket. Tapasztalt csapatunk világosan elmagyarázza Önnek, hogy milyen iratokra van szükség, pontosan milyen törlesztésre számíthat, stb. – szóval minden részletet bemutatnak.

Az általános tudnivalók a következők: az adósságrendező hitel jelzáloghitel, tehát kell egy vagy több ingatlan, amelyek megterhelhetők. Úgy lehet számolni, hogy az ingatlanok értéke tegye ki a felvenni kívánt összeg másfélszeresét. Az ingatlan nem lehet vályog vagy vályoggal vegyes építésű, más megkötés nincs.

A kölcsön felvehető euróban, forintban vagy svájci frankban. Ha most forint alapú hitele van, meg fog lepődni, hogy mennyit tud megtakarítani havonta egy devizahitellel!

A maximális futamidő 30 év.

Nem kell keresetigazolás és ha KHR-listán van a neve, az sem akadály!

Használja a kalkulátor menüpontot, mérje fel a lehetőségeit és utána forduljon hozzánk bizalommal. Ingyen segítünk rendbe hozni anyagi helyzetét!